Όταν έχω κέφια, ανεβάζω την ένταση. Όταν ακούω ένα ευχάριστο νέο, ανεβάζω την ένταση. Όταν συμβαίνει κάτι που περίμενα καιρό, ανεβάζω την ένταση. Όταν θέλω να απομακρυνθώ από το περιβάλλον του δωματίου, ανεβάζω την ένταση. Ανεβάζω την ένταση και όταν θέλω να γίνω ένα με το δωμάτιο. Ή όταν θέλω να βγάλω φτερά, να σπάσω το τζάμι και να πετάξω πάνω από την πόλη. Όταν θέλω να δημιουργήσω κάτι. Ή όταν θέλω να καταστρέψω κάτι.

Ανεβάζω την ένταση όταν χαίρομαι, όταν λυπάμαι, όταν κλαίω, όταν ενθουσιάζομαι. Ανεβάζω την ένταση όταν ετοιμάζομαι να βγω έξω. Όταν κάνω τις δουλειές του σπιτιού, όταν κάνω σεξ, όταν ξυπνάω για να πάει καλά η μέρα μου. Ανεβάζω την ένταση όταν ψάχνω κίνητρο για κάτι, ακόμα και για να σηκωθώ από το κρεβάτι μου. Και αυτό ακριβώς το ανέβασμα της έντασης γίνεται το ίδιο το κίνητρο.

Ανεβάζω την ένταση όταν ταξιδεύω. Κυριολεκτικά ή μη. Ανεβάζω την ένταση όταν νιώθω έντονα. Ή όταν δε νιώθω τίποτα. Όταν έχω πάρτυ. Όταν έχω όρεξη να πιω. Όταν θέλω να κλείσω τα μάτια μου και να κάνω ένα διάλειμμα από την πραγματικότητα. Ανεβάζω την ένταση όταν θέλω να συγκεντρωθώ ή και να ξεφύγω. Όταν πετυχαίνω κάτι, ή όταν ολοκληρώνω κάτι. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού, όταν τα νεύρα μου νιώθω ότι θα σκίσουν το κορμί μου, ανεβάζω την ένταση. Ή όταν προσπαθώ να αποκτήσω τον έλεγχο.

Όταν έχω θυμώσει, θα το καταλάβεις, επειδή θα ανεβάσω την ένταση. Όταν επιβεβαιώνομαι ανεβάζω την ένταση και μου δίνω μια νίκη. Όταν μου δίνω μια νίκη, ανεβάζω την ένταση και χορεύω ακανόνιστα μέσα στο δωμάτιο. Αν είχα αυτοκίνητο θα ανέβαζα την ένταση κάθε φορά που θα έφευγα μακριά από τους ηλίθιους, ή κάθε φορά που θα πήγαινα για μπάνιο στη θάλασσα. Το ίδιο κάνω όταν συμπαθώ, το ίδιο κάνω και όταν σιχαίνομαι.

Ανεβάζω την ένταση όταν διώχνω αλλά και όταν καλωσορίζω. Ανεβάζω την ένταση όταν τσακώνομαι ή όταν παρηγορώ. Η μουσική μου ακούγεται στο διάδρομο ή και στα διπλανά διαμερίσματα. Ας με επιβεβαιώσουν οι γείτονες διαβάζοντάς το. Η μουσική μου είναι η ψυχή μου με ρυθμό, είναι τα νεύρα μου, το γέλιο μου και τα όνειρά μου. Γι’ αυτό και πάντα θα ανεβάζω την ένταση.

~Ṣiren~

 

 

 

©Siren, Topicαπ 4/4/18

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: