Δεν βρίσκω με τίποτα έναν -και καλά- αστείο πρόλογο για να μπω στο ψητό. Όχι, δεν έχω αρχίσει να χάνω τις μαγευτικές μου ικανότητες στο γράψιμο, απλά θα δικαιολογήσω τον εαυτό μου λέγοντας πως είναι μέρες μουντιάλ και μου είναι δύσκολο να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε που δεν είναι σφαιρικό.

Στο θέμα μας λοιπόν! Σήμερα θα μιλήσω για μια μπάντα που πιθανόν να μην χρειάζεται μεγάλη εισαγωγή, διότι οι περισσότεροι τους ξέρετε ήδη. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Bazooka!

Για όσους δεν ξέρουν, οι Bazooka είναι μια πενταμελής μπάντα απ’τον Βόλο και ο ήχος τους περιλαμβάνει κυρίως psychedelic, punk rock, juggernaut. Έχουν ελληνικούς στίχους, οι οποίοι -κατά τη γνώμη μου- δένει άψογα με τη μουσική τους. Είναι σίγουρα μια μπάντα που τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσει το κοινό της ροκ στην Ελλάδα και -γιατί όχι- και στο εξωτερικό!

Το τραγούδι πάνω στο οποίο θα εντρυφήσουμε σήμερα ονομάζεται: εξαϋλώσου (evaporate). Είναι ένα απ’τα acoustic κομμάτια τους και τα σπάει! Πολύ ευρηματικοί σε ήχο και εικόνα τα παιδιά, καθώς υπάρχει και video clip αντάξιο του τραγουδιού. Αλλά αυτό που θέλω να κάνω pin point περισσότερο απ’ όλα είναι οι στίχοι. Ενώ είναι περιορισμένοι (ποσοτικά), έμενα προσωπικά με γέμισαν κατευθείαν, χωρίς πολλά φρουφρού και αρώματα.

Τέρμα, λοιπόν, το πολύ μπλα-μπλα. Σας αφήνω να εξαϋλωθείτε κι εσείς με τους αγαπημένους Bazooka!

~ทίκος~

 

 

 

©Νίκος, Topicαπ 5/7/18

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: