Νομίζω, λοιπόν, ταπεινέ και βολεμένε μου ανθρωπάκο, ότι τίποτα άλλο δε κάνεις στη ζωή σου πέρα από το να παραπονιέσαι και να απογοητεύεσαι. Όλη σου η ζωή μια σειρά απογοητεύσεων για τις οποίες δεν έκανες τίποτα. Μία αδιάλειπτη μιζέρια την οποία παρακολουθούσες αδρανής. Επιζητούσες και επιζητάς την αλλαγή από την πολυθρόνα σου. Μάθε λοιπόν πως η αλλαγή ξεκινά από μέσα σου.
Δε πιστεύω σε αυταπάτες, ανέκαθεν όμως πίστευα στη δύναμη του ανθρώπου. Προσοχή! Όχι στα μικρά, υποδουλωμένα ανθρωπάκια τα οποία παρόλο που κατέχουν ‘’μεγάλες’’ θέσεις παραμένουν μικρά αλλά στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Σε αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα, σε αυτούς που θα συμπεριφερθούν και στον υπουργό και στον σερβιτόρο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σε αυτούς που δε θα χλευάσουν τον ανάπηρο και δε θα πάρουν τη θέση του στο παρκινγκ, σε αυτούς που δε θα χτυπήσουν το μετανάστη και θα του προσφέρουν ένα πιάτο φαΐ, σε αυτούς που θα αγαπήσουν χωρίς να περιμένουν να αγαπηθούν. Αλήθεια, πιστεύω πως ο καθένας μας κρύβει έναν τέτοιο Άνθρωπο μέσα του. Καθένας από εμάς είναι η αλλαγή. Φαντάσου μόνο τι θα γίνονταν αν σταματούσες να ακολουθείς διαταγές ; Τι θα γίνονταν εάν κάθε φορά που συναντούσες την αδικία την κατέκρινες; Τι θα γίνονταν εάν έπραττες όπως ένιωθες και όχι όπως σου επιβάλλουν να πράττεις; Τι θα γίνονταν εάν μοίραζες λίγο περισσότερη αγάπη; Μπορείς να το φανταστείς; Εάν μπορείς να το φανταστείς τότε στα αλήθεια άνρθωπέ μου μπορείς και να το κάνεις!
Εάν λοιπόν διαβάζοντας με αυτή τη στιγμή νιώθεις την ανάγκη για αλλαγή και εξέγερση θέλω να ξέρεις ότι αυτός ο κόσμος σε χρειάζεται . Χρειάζεται ανθρώπους σαν και εσένα, ανθρώπους που να πιστεύουν σε κάτι καλύτερο. Θερμή παράκληση προς όλους εσάς : πιστέψτε στον εαυτό σας μήπως αλλάξει αυτός ο κόσμος έστω και λίγο…

~Ӎαρίζα~

Photo by: Mary Jane

 

 

 

 

©Μαρίζα, Topicαπ 12/7/18

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: