Οι δύο δρόμοι.


Θέλω για απόψε να πέσουν οι μάσκες και να με ταξιδέψεις το μέρος όπου ο χρόνος δεν υφίσταται και τα ρολόγια δεν έχουν δείκτες. Να ξέρεις πως στο μέρος εκείνο ο πόνος θα σε κυριεύει χιλιοστό με το χιλιοστό και στο τέλος θα σου είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις το ίδιο σου το πρόσωπο. Γιατί χωρίς τη μάσκα θα βρεθείς αντιμέτωπος με όλα όσα νιώθεις, όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου.

Άνοιξε τις πληγές σου, τις παλιές. Αυτές που είχες παραμελήσει. Κοίταξε τη μοναξιά σου στα μάτια και άφησέ την να στις γλείψει όπως μονάχα αυτή ξέρει. Μόνος σου τις άνοιξες, μόνος σου θα τις κλείσεις. Εν κατακλείδι, μόνος σου είσαι από την αρχή ως το τέλος. Κανένας δεν θα σε καταλάβει καλύτερα απ’ όσο εσύ θα καταλάβεις τον εαυτό σου.

Θέλω για απόψε μόνο να ακολουθήσεις τον πρώτο δρόμο που θα βρεις μπροστά σου. Και μη φρικάρεις, γιατί το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε βγάλει πουθενά. Όλοι οι δρόμοι βγάζουν στο πουθενά, το σημαντικό είναι πως θα έχεις κάνει την επιλογή. Θα έχεις ακολουθήσει την επιλογή σου και θα έχεις βγει στο πουθενά, ξέρεις όμως κάτι; Περπατώντας ως εκεί θα έχεις πετάξει τη μάσκα, θα έχεις πονέσει, θα έχεις κοιτάξει τη μοναξιά σου κατάματα. Και φτάνοντας εκεί θα είσαι έτοιμος να πάρεις την μεγάλη σου ανάσα και να ξεκινήσεις να προχωράς σε κάποιον δρόμο που θα βγάζει στον προορισμό σου. Μόνο που δεν θα είναι ολοφάνερος όπως ο προηγούμενος. Θα πρέπει να τον οραματιστείς και να τον φτιάξεις.

Έτοιμος;


₦ικήτα

Photo by: Panagiotis Vikatos


Ξεκάθαρα εμπνευσμένο από το τραγούδι 

 

 

 

 

 

 

©Νικήτα, Topicαπ 21/9/18

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: