Ένα επαναστατικό «Μπορώ!». Ένα «μπορώ να κάνω ό,τι δεν θέλει η κοινωνία, ό,τι δεν συμβαδίζει με εκείνη». Κόντρα σε όλα εκείνα τα στερεότυπα και τις ιδεολογίες. Τους φόβους, τα πιθανά ενδεχόμενα και τις συνέπειες. Ένα επαναστατικό «μπορώ να τα καταφέρω» μέσα σε μια χαώδη κοινωνία. Ό,τι είναι σωστό για σένα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και για όλους.

Όλα είναι υποκειμενικά.

Ένα επαναστατικό «μπορώ να τα καταφέρω γιατί το θέλω», μια πρόταση με αιτιολογία πιο δυνατή από όλη την κοινωνία. Με έναν ισχυρό ακλόνητο παράγοντα: τη θέληση! Μια ισχυρή βούληση που άμεσα συνδέεται με ένα μοναδικό κίνητρο. Το κίνητρο για τη δική σου ευτυχία. Μια ευτυχία διαφορετική από εκείνη της κοινωνίας. Ό,τι δεν είναι αποδεκτό και διαφέρει, δεν σημαίνει ούτε ότι δεν είναι σωστό, ούτε ότι σου μειώνει τις πιθανότητες της επίτευξης και της επιτυχίας.

Πάντα θα υπάρχουν άτομα που πιστεύουν σε εσένα και θα είναι δίπλα σου στηρίζοντάς σε. Γι αυτό πήγαινε κόντρα σε ό,τι είναι εναντίον στη δική σου ευδαιμονία. Κι αν την έχεις βρει, κρατά την σφιχτά, μπορείς να τα καταφέρεις. Γιατί το θέλεις!


Âναστασία

Photography credits: Κερασία Μπάτη


 

 

 

 

 

 

 

 

©Αναστασία, Topicαπ 2/12/18

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: