Ο αληθινός τζέντλεμαν. | Topic-U


Ο σωστός τζέντλεμαν έχει ένα βλέμμα κάπως περίεργο, είναι λιγομίλητος και γελάει εκεί που πρέπει. Κάθεται στην άκρη ενός μπαρ, κοιτώντας τον κόσμο που περνάει. Είναι ευγενικός, πάντοτε αφήνει φιλοδώρημα και δεν ξοδεύει τον εαυτό του σε ανούσια λόγια. Δεν ανοίγει όλα του τα χαρτιά με τη μία, θέλει να αποπνέει μυστήριο, ξέρει πως η γοητεία υπάρχει όταν δημιουργείς στον άλλον την επιθυμία να θέλει να σε ανακαλύψει.
Είναι περιποιητικός, ξέρει πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είμαι πρόστυχος και να θέλω να κατακτήσω κάποιον. Ξέρει να πλησιάσει μία γυναίκα, γνωρίζει πώς να της ανεβάζει τη διάθεση και να την κάνει να πιστεύει στην ομορφιά της. Θα προσφερθεί να κεράσει εκείνος, θα δείξει το τρυφερό του πρόσωπο και θα μιλήσει ανοιχτά για εκείνον δίχως να κρύψει τίποτα.
Ο σωστός τζέντλεμαν θα σου κρατήσει το χέρι, θα σου δείξει την ευαίσθητη πλευρά του και δε θα ντραπεί να σου δείξει ότι σε θέλει. Θα σε κεράσει ένα ποτό, κάτω από το σκληρό του βλέμμα και τον καπνό από το τσιγάρο του θα αισθανθείς την ευαισθησία του. Ξέρει να σου εμπνεύσει σιγουριά, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σου δείξει πως δεν πρόκειται να γίνει θύμα σου.

Ο σωστός τζέντλεμαν είναι ο εαυτός του, δεν επιδιώκει να αρέσει σε όλους, θέλει να υπάρχουν και εκείνοι που τον αντιπαθούν. Οι εχθροί και οι αντίζηλοι είναι εξίσου απαραίτητοι για την αξία μας.

Ο σωστός τζέντλεμαν ξέρει ποιος είναι, δεν κλυδωνίζεται από ανασφάλειες, τις διαλύει. Χαμογελάει διακριτικά, γνωρίζει πως δεν υπάρχουν πολλοί πλέον σαν αυτόν…


Μαρία

Photography credits: Panagiotis Vikatos


 

 

 

 

 

 

©Topic-U, Topicαπ 18/4/19

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: