Με τις εμμονές μου.

Με τις εμμονές μου.

Όταν κατάλαβα ότι υπήρχαν ήταν μια τελειωμένη (όπως και γω) Κυριακή και σκεφτόμουν γιατί δεν με καταλαβαίνετε. Τότε μια φωνή, μαζί με κάποιες γνώμες ειδικών που πήρα παλιότερα,μου έδειξαν πόσο εμμονικά σκέφτομαι.

Δεν φοβάμαι για αυτές γιατί πλέον είναι εγώ και εγώ είμαι αυτές. Μου αρέσει που δεν θέλουν να μου μιλάνε, τη μια, μα την άλλην κλαίω γι’αυτό. Θέλω να μιλήσω με κόσμο, μα φοβάμαι ότι οι εμμονές μου θα με κάνουν να φωνάζω πάνω από το επιτρεπτό. Θέλω να πω σε έναν άνθρωπο κάτι, μα αυτός πιστεύει πως δεν αξίζω, όμως αυτό είναι η αλήθεια, δυστυχώς. Ήταν στα άμεσα σχέδιά μου να αλλάξω και θα το κάνω μα οι «αδελφές» κλαίνε για να το παρατήσω και αυτό. Κάτι ακόμα που ίσως να θέλω είναι εσένα, μα ξέρω πως εσύ είσαι καλύτερη από μένα και εγω αξίζω πολύ λιγότερο.

Ακόμα και στα γραπτά μου, οι εμμονές διαδίδονται μαζικά και στρατηγικά κάνοντάς μου τα γραπτά μονότονα. Όταν όμως έρθει η αγκαλιά τους ίσως να ξεχνάω τα αιματηρά τους στοιχεία.

Τέλος πάντων, οι αδελφές μου με ζητούν. Τις άφησα έξω από το σπίτι μου σήμερα για να έρθω να σου το γράψω. Όμως δεν γίνεται να μην πω πως θέλω και έναν άνθρωπο δίπλα μου για να μου δώσει λίγη αγάπη παραπάνω. Ναι, έχω την οικογένειά μου, μόνο που με πουλάει. Άλλος για συμφέρον άλλος για κόμπλεξ άλλος επειδή η κοινωνία τον έμαθε να μην μπορεί να στηρίξει έναν σαν και μένα. Δεν έχει παρά να τον ανέχεται κι να θέλει να τον αλλάξει.

Άκουσα ένα στίχο και θέλω να σου τον πω.
《Και κάπου εδώ χεζω το μέλλον μου ξυράφι στο καπέλο μου σαφώς κακό το έργο μου αν η καταστροφή συμβαδίζει με τα θέλω μου…》


Κολιας

Photography credits: Mary Zacharaki 


 

 

 

©Κολιας, Topicap 7/8/19

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: