Όνειρα καλοκαιρινού βλέμματος | Topic-U

Όνειρα καλοκαιρινού βλέμματος | Topic-U

Θυμάσαι το βλέμμα του; Εκείνη τη φορά που σε κοίταξε και απλά σε έπιασε ταχυπαλμία; Το μόνο που ήθελες ήταν να πέσεις στην αγκαλιά του και να κρατηθείς από τους ώμους του. Ήταν η πρώτη φορά που τον είδες. Ακόμα θυμάσαι…  Ήταν εκείνη την ημέρα που φύσαγε ο αέρας στο νησί, τα δύο κουμπιά από το πουκάμισο του ήταν ανοιχτά και άρχισε να νυχτώνει.

Εκείνος, άραγε, πώς ένιωσε; Άραγε ήξερε πως το βλέμμα του σε σκότωνε γλυκά; Πως όταν πέρασε δίπλα σου το άρωμά του σε έκανε να νιώσεις ζωντάνια; Αυτό το άρωμα… Το βαθύ! Που αν τον αγκάλιαζες θα  έμενε πάνω σου και θα μύριζες σαν εκείνον δίχως να τον αποχωριστείς τόσο γρήγορα… Αχ, αυτά τα καφέ μάτια, σαν αυτά θυμάσαι να ξαναείδες;

Θυμάσαι εκείνη το φορά που ήσουν στη παραλία; Ήταν μια μικρή παραλία και δεν είχε πολύ κόσμο. Όπως έβγαινες από το νερό εκείνη έτρεχε και έπεσε πάνω σου. Την κράτησες, δεν την άφησες να πέσει. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησες πως ποτέ σου δε θα την άφηνες να πέσει. Σε κοίταξε χαμογελαστά μες την τρέλα, ενώ τα δάχτυλα της ακουμπούσαν τους ώμους σου και εσύ την κρατούσες με τα δυνατά σου χέρια απαλά για να μην πέσει. Χαμογέλασες. Χωρίς να το ήξερες εκείνα τα δευτερόλεπτα ήταν από τα καλύτερα της ζωής σου.  Τη στιγμή που ο ήλιος έπεσε πάνω στο πρόσωπό της, τα ξανθά της μαλλιά έλαμπαν και χάθηκες στα μπλε της μάτια .Τη στιγμή που από τα σαρκώδη χείλη της βγήκαν οι λέξεις «Ευχαριστώ που δε με άφησες να πέσω» και σε άφησε κοιτάζοντας εσένα για τελευταία φορά, γυρίζοντας και  συνεχίζοντας να τρέχει με εσένα να  παραμένεις να κοιτάς . 

Στιγμές ονείρων, στιγμές καλοκαιριού. 

Άραγε, φτάνει μια στιγμή για ένα βλέμμα ή ένα βλέμμα για μια στιγμή;


Photography credits: Miltos MurtoΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: