Φετίχ και κοινωνία

Φετίχ και κοινωνία

Η ερωτική δραστηριότητα κάθε ανθρώπου είναι αχανής και υπερβολικά ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση. Προσωπικά, θεωρώ πως ο καθένας μας πρέπει να σπάσει τα σεξουαλικά του ταμπού και να αναζητήσει, να εκπληρώσει (πάντα με σεβασμό και συναίνεση) τα φετίχ που υποβόσκουν στην ερωτική του σκέψη. Ποτέ δεν κατάλαβα τους ανθρώπους που κρύβουν την αρεσκεία τους και προσπαθούν να οικειοποιηθούν άλλες σεξουαλικές -πιο κοινωνικά αποδεκτές- «ρουτίνες».

Θεωρώ πως πρέπει να γίνει σεξουαλική επανάσταση -στην ήδη υπάρχουσα, που επιτέλους γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα (μιλάω για τον σεβασμό στον ερωτικό προσανατολισμό και εν συνεχεία την lgbtq+ κουλτούρα και ερωτική επιλογή κάθε είδους και κατάστασης)- προκειμένου και τα ερωτικά φετίχ να σταματήσουν να είναι «απαγορευμένα» και να ωριμάσουμε, επιτέλους, σεξουαλικά. Είναι ένα ζήτημα εξαιρετικής σημασίας με μεγάλη επιρροή στο σύνολο της ζωής του ανθρώπου που είτε είναι-προσδιορίζεται ως φετιχιστής είτε έχει κάποιο φετίχ απλά χωρίς να το «πραγματοποιεί» απαραίτητα. Το λέω αυτό διότι η σεξουαλικότητά μας είναι ένας από τους πυλώνες της φύσης μας και είναι τραγελαφικά λάθος τα φετίχ και τις εν γένει αρεσκείες μας να τα κρύβουμε σε κουτάκια μην τυχόν τα δει κανείς και μας παρεξηγήσει. Να παρεξηγήσει τι, ποτέ δεν κατάλαβα, να σου πω την αλήθεια. Ό,τι είμαι θέλω και ό,τι θέλω είμαι εν τέλη. Κάνεις δεν έχει ουσιαστικό λόγο σε αυτό και μόνο εμείς ξέρουμε τι θέλουμε. Σημασία έχει να νιώθουμε εντάξει με τον εαυτό μας και να είμαστε περήφανοι για ό,τι θέλουμε και δεν θέλουμε.

Εγώ λατρεύω τη βάση των ανθρώπων, αυτό είναι το φετίχ μου, μαζί με την κυριαρχία. Ποτέ δεν κατάφερα να εκπληρώσω αυτές τις επιθυμίες μου (στο επίπεδο που θα ήθελα) ακόμα αλλά δεν πειράζει και πολύ, όλα στην ώρα τους και ο σεβασμός με τη συναίνεση είναι το βασικότερο για μένα (όπως θα πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ). Όμως έχω βαρεθεί πραγματικά να βλέπω ανθρώπους να φοβούνται να μιλήσουν γι’ αυτό. Καταλαβαίνω απόλυτα το να μην θες να μιλήσεις αλλά δεν μπορώ να πω πως είναι και το καλύτερο (σαφώς σέβομαι ιδιάζουσες περιπτώσεις δεν το συζητάμε όμως το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου δεν έχει τέτοιο ζήτημα) διότι έτσι διογκώνεις το ταμπού σου και κατά συνέπεια της κοινωνίας. Να είσαι περήφανος-η-ο για ό,τι γουστάρεις στο κρεβάτι σου και αν το φέρει η κουβέντα να το πεις με «καμάρι», ξέρεις γιατί; Διότι (έχω κουράσει με την έκφραση αλλά την λατρεύω) ελευθερία über alles!

Photography credits: El


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: